MellanmålHej! Imorse vaknade jag upp jämte mitt hjärta, älskar sovmorgonar! Så mys! Började skolan runt 12 och hade bara två lektioner, samhälle och engelska. Slutade runt 3 och gick då hem för att börja bocka av allt plugg. Som mellanmål idag gjorde jag en chokladmousse med hallon och nötter, så himla gott verkligen! Är helt kär i allt som har med choklad och göra så det är vad mina frukostar och mellanmål består av nu haha! 

Recept på chokladmousse: 
1 halv mogen avokado
1 halv mogen banan 
Kakao efter smak (helst raw)
4 st hasselnötter 
2 msk kvarg 
Agavesirap / honung 
Hallon 
Mandelsmör
Jordnötssmör
Kakaonibs

Mixa den halva bananen, avokadon och kakaon. Häll ca 1/2 dl hallon i botten på ett glas, häll på 1 tsk mandelsmör och sedan moussen. Bre ut ett lager kvarg och slingra agavesirap/honung över det. Toppa med hackade hasselnötter, hallon, kakaonibs och osaltat jordnötssmör! Klart! 

Ha en bra kväll! 


Recept | |
#1 - - Emilie:

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

Upp