Lång vecka

Hej! Det här har verkligen varit en lång vecka vilket har lett till att jag inte hunnit med bloggen. Men jag måste bara flika in att det är stört roligt att så pass många läser! Wiho haha. 
 
Laget hade förra veckan en sjukt bra helg tillsammans och det känns verkligen som att vi bara kommer varandra närmre och närmre... Det är en sån sak som märks både på planen och utanför, himla kul eftersom det blir som en familj! Tyvärr hade vi inte turen på vår sida (trots att vi spelade otroligt bra matcher) och det ledde till förluster varav en med endast 1 mål (14-15). Riktigt surt att bara stå bredvid nu när jag inte kan spela och det gör ännu ondare när jag vet att jag inte kommer kunna spela mer den här säsongen och ev. inte nästa säsong heller. Nya tag helt enkelt. 
 
I tisdags så fick jag himla ont i halsen och febern bara steg och steg (hade uppemot 39.7 ett tag och det kändes som att jag skulle dö, haha så oerfaren när det gäller feber). Jag fick efter ett läkarbesök antibiotika och har alltså sedan onsdagen legat hemma och absolut inte gjort någonting. Otroligt segt men det känns ändå bra att jag fick behandling så pass fort så att helgen som nu väntar inte blir drabbad. Jag är smittfri nu och känner mig mycket bättre, därför kommer några girlz hem till mig ikväll och då väntar lite tacomys, standard men oj så gos! 
 
Hoppas ni får en grym fredagskväll lovers! 
 
 
Dagbok | | Kommentera |
Upp