Lång vecka

Hej! Det här har verkligen varit en lång vecka vilket har lett till att jag inte hunnit med bloggen. Men jag måste bara flika in att det är stört roligt att så pass många läser! Wiho haha. 
 
Laget hade förra veckan en sjukt bra helg tillsammans och det känns verkligen som att vi bara kommer varandra närmre och närmre... Det är en sån sak som märks både på planen och utanför, himla kul eftersom det blir som en familj! Tyvärr hade vi inte turen på vår sida (trots att vi spelade otroligt bra matcher) och det ledde till förluster varav en med endast 1 mål (14-15). Riktigt surt att bara stå bredvid nu när jag inte kan spela och det gör ännu ondare när jag vet att jag inte kommer kunna spela mer den här säsongen och ev. inte nästa säsong heller. Nya tag helt enkelt. 
 
I tisdags så fick jag himla ont i halsen och febern bara steg och steg (hade uppemot 39.7 ett tag och det kändes som att jag skulle dö, haha så oerfaren när det gäller feber). Jag fick efter ett läkarbesök antibiotika och har alltså sedan onsdagen legat hemma och absolut inte gjort någonting. Otroligt segt men det känns ändå bra att jag fick behandling så pass fort så att helgen som nu väntar inte blir drabbad. Jag är smittfri nu och känner mig mycket bättre, därför kommer några girlz hem till mig ikväll och då väntar lite tacomys, standard men oj så gos! 
 
Hoppas ni får en grym fredagskväll lovers! 
 
 
Dagbok | | Kommentera |

Friidaaaaaaay

Halååååå! Idag är det fredag vilket innebär helg och jag känner på mig att den här helgen kommer bli helt magisk! Ikväll ska jag och Måns äta på larmgatan 10 vilket jag inte alls gör ofta, haha... så det blir mys. Imorgon kl 06.15 så åker jag med laget till Eksjö för att möta Bankeryd, Värnamo och Nässjö. Kan ju inte spela men får göra mitt bästa för att stötta dem helt enkelt. Tanken är att vi ska sova över någonstans i skogarna för att sen även gå ut och äta på kvällen, himla mysigt. Imorgon spelar vi mot Bankeryd och Värnamo och på söndag spelar vi mot Nässjö. Nu tar vi dem! Hoppas ni alla ser fram emot helgen och har en bra fredag! Kramiz
 
Allmänt | | Kommentera |

Sjukgymnasten

Hej! Idag har varit en helt vanlig dag... Skolan - Sjukgymnasten (där det förövrigt känns som att jag bor) - Hem. Känner mig verkligen hemma hos sjukgymnasten nu haha, hänger där minst 3 gånger i veckan... Hos sg började vi prata om operation eftersom det faktiskt kan bli aktuellt om några månader när knät inte är svullet längre. Det som är mitt problem är att jag har ett ostabilt knä med utämjda ledband vilket resulterar att det lätt hoppar ur led, särskilt stor chans är det eftersom jag är handbollsspelare. Rehaben är ca 8-9 månader efter operation och personligen känner jag att det absolut är värt det, hela min framtid ligger ju i det här. Under här kan ni se hur svullet knät är.. det är det åt höger här nere och längst ner är det de understa där knäskålen knappt syns. Tragiskt... Ikväll ska mamma och jag käka pizza, dröööm. Kramizarr
 
Träning, Tänkvärt | | Kommentera |
Upp